Evenementen

In dit overzicht een samenvatting van eerdere evenementen, inclusief fotoselectie.

Ride to Brasil - 2014

Goed doel: Antonie van Leeuwenhoek

Met het unieke concept 'Ride to Brasil' zet Stichting Bike-4Life zich in voor de strijd tegen kanker. We hebben geschiedenis geschreven: We hebben in drie dagen en drie nachten symbolisch de afstand Zwolle - Brazilië afgelegd. We hebben samen met vele vrijwilligers, sponsoren, donateurs en fietsers een fantastisch bedrag opgehaald. Daarnaast hebben wij met elkaar fantastisch evenement beleefd met vele hoogtepunten.

Met de opbrengst van de Ride to Brasil steunen we met € 27.778,41 het onderzoek van René Bernards, die als Hoofd Moleculaire Carcinogenese verbonden is aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dit onderzoek gaat uit van een doelgerichte behandeling, afgestemd op het unieke DNA van iedere patiënt en wordt gezien wordt als dé doorbraak op het gebied van kankerbestrijding. Bike-4Life gelooft dat dit de sleutel kan zijn om kanker in de toekomst op de knieën te krijgen. Stichting Intermezzo ontvangt van ons een cheque t.w.v. € 4000,- om haar wens een informatie DVD te maken te kunnen uitvoeren. Stichting de Zonnesteen kan 2 jaar lang, met 60 personen een dag naar attractiepark Slagharen t.w.v. € 4000,-.

We hebben helaas van dichtbij meegemaakt wat de gevolgen kunnen zijn van kanker. We zetten ons dan ook graag in voor lokale initiatieven, die kankerpatiënten en hun familieleden begeleiden en ondersteunen. Met de Ride to Brasil steunen wij daarom ook de Zwolse inloophuizen Intermezzo en De Zonnesteen

Learn more

Oliebollenactie 2020

Goed doel: InterMezzo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum diam sed massa viverra pellentesque. Fusce ultrices, dolor et condimentum blandit, lorem est condimentum nulla, sit amet cursus orci felis at urna. Curabitur dictum in dolor volutpat euismod. Fusce dignissim mi eget augue vehicula, ut cursus nisl ullamcorper. Vestibulum congue ante id lorem vehicula tempus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce eget felis volutpat, venenatis massa at, venenatis dolor. Praesent at mollis neque. Duis quis urna quis lorem tristique sagittis. Duis porta tristique justo, non congue sem porttitor eget. Cras ac ullamcorper lorem. Suspendisse nec volutpat felis. Pellentesque porttitor egestas purus, sed commodo arcu molestie vitae.

Learn more

Vrienden en familietocht 2013

Goed doel: KWF Zwolle

In 2013 besloten we het op een iets lager pitje te zetten, om onszelf wat te ontzien, want er gaat wat tijd en energie in zitten. Ook om onze sponsors en partners de ruimte te geven om niet elk jaar te hoeven knallen met hun inbreng en donaties hebben we het dit jaar rustig aan gedaan.

We besloten een vriendenfietstocht rondom Zwolle te organiseren. De vriendentocht is in 2013 goed ontvangen. Jong en oud konden tijdens een mooie fietstocht (keuze uit drie routes) genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft. Na afloop was er voor iedere deelnemer een heerlijke BBQ die gratis werd aangeboden. Ook in dit jaar hebben we een leuk bedrag voor KWF Zwolle opgehaald, namelijk € 3.236,10. Een mooi resultaat dat zeker genoemd mag worden!

Learn more

Scroll naar top