Strijd mee tegen kanker & steun Bike 4Life

Mijn naam is Martin Elsendoorn.

Geboren Amsterdammer en getogen in het mooie Zwolle. Al jarenlang gelukkig getrouwd met mij Allerliefste Yvonne.  Trotse vader van Lindsey en Max. Inmiddels trotse Opie van onze mooie kleinkinderen Jayden,Javier, Solenn, Mave en Zeth.

Door mijn spontane fietstocht naar de Oekraïne (2275km) ben ik als het ware de initiator van Bike-4life.nl. Een mooie club mensen die allemaal streven naar een geweldig doel. Samen streven we ernaar om het leed dat kanker veroorzaakt uit de wereld helpen en deze ziekte z.s.m. chronisch en er onder te krijgen. Waarom? Vele lieve familieleden en (voetbal)vrienden zijn getroffen door deze vreselijke ziekte en enkele hebben dit helaas niet overleefd. Deze ziekte brengt zoveel leed en verdriet met zich mee dat ik het niet meer kon aanzien. Om deze redenen heb ik de handdoek opgepakt om te strijden tegen deze vreselijke ziekte Kanker. Dit doen we door acties en evenementen te organiseren om zo zoveel  geld te generen voor onderzoek en steun aan kankerpatienten.

Ik vraag u om ons te steunen, zodat we samen strijden tegen de ziekte kanker om deze zo snel mogelijk eronder te krijgen. Want dat is me droom!