logo
Logo_intermeZZo_NazorgcentrumTekengebied 5@300px

IntermeZZo organiseerd in samenwerking met stichting Bike-4life de oliebollen Drive-Thru
Veilig de lekkerste oliebollen kopen met de opbrengst voor het goede doel? Dat kan!

Op 30 en 31 december organiseert IntermeZZo, in samenwerking met stichting Bike-4life,  op het terrein van Nazorgcentrum IntermeZZo de succesvolle en ludieke oliebollen drive-thru. Net als vorig jaar jaar. De Zwolse Stadsbakker bakt de kwaliteitsbollen. Ze zijn op afspraak met de auto of de fiets op te halen bij IntermeZZo. De Stadsbakker gunt op de verkoopprijs van de producten een prachtige winst voor het nazorgcentrum.

Nazorgcentrum IntermeZZo, voor mensen met kanker en hun naasten, heeft flink last van inkomstendaling omdat vanwege de coronamaatregelen vele acties en activiteiten niet zijn doorgegaan. Vaak al voor de 2e keer. IntermeZZo is een vrijwilligersorganisatie en voor de financiën aangewezen op sponsoring en actie.

Herhaling
Vorig jaar organiseerde Bike-4life voor het eerst de oliebollenactie en dat was een enorm succes. Niet alleen de happening met winterse gezelligheid, muziek en een warm drankje, maar ook de royale opbrengst van ruim 4.000 euro. De mensen van Bike-4life namen opnieuw initiatief en ook de Stadsbakker werkt weer van harte mee. Vrijwilligers van IntermeZZo zorgen voor de gastvrijheid bij de drive-thru.

Vooraf bestellen
Tevoren bestellen vooraf is nodig. Dit kan via de website van het nazorgcentrum: www.intermezzo-zwolle.nl of via de link

Oliebollen actie Intermezzo

De oliebollen kosten 10 euro per tien stuks, met of zonder vulling. Nieuw dit jaar is dat er ook appelbeignets te koop zijn. Bij de bestelling moet het tijdstip van afhalen worden vermeld. Er zijn mogelijkheden op 30 december tussen 14.00-20.00 uur en op 31 december tussen 8.00-12.00 uur.

Locatie: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Scroll naar boven