Over Bike-4Life

Een mooie en hechte vriendenclub waar een ieder op persoonlijk vlak in aanraking is gekomen met kanker. We stellen u voor aan:

Martin Elsendoorn
Peter van Keulen
Jaco Zwiggelaar
Martin Hultink
Danny Bezuijen

martin-bike-4-life

Martin Elsendoorn

Geboren Amsterdammer en getogen in het mooie Zwolle. Al jarenlang gelukkig getrouwd met mij Allerliefste Yvonne. Trotse vader van Lindsey en Max. Inmiddels trotse Opie van onze mooie kleinkinderen Jayden,Javier, Solenn, Mave en Zeth. Door mijn spontane fietstocht naar de Oekraïne (2275km) ben ik als het ware de initiator van Bike-4life.nl. Een mooie club mensen die allemaal streven naar een geweldig doel. Samen streven we ernaar om het leed dat kanker veroorzaakt uit de wereld helpen en deze ziekte z.s.m. chronisch en er onder te krijgen. Waarom? Vele lieve familieleden en (voetbal)vrienden zijn getroffen door deze vreselijke ziekte en enkele hebben dit helaas niet overleefd. Deze ziekte brengt zoveel leed en verdriet met zich mee dat ik het niet meer kon aanzien. Om deze redenen heb ik de handdoek opgepakt om te strijden tegen deze vreselijke ziekte Kanker. Dit doen we door acties en evenementen te organiseren om zo zoveel geld te generen voor onderzoek en steun aan kankerpatienten. Ik vraag u om ons te steunen, zodat we samen strijden tegen de ziekte kanker om deze zo snel mogelijk eronder te krijgen. Want dat is me droom!
peter-v-keulen

Peter van Keulen

Geboren en getogen in Zwolle. Vader van Nickey & Kaylee en gelukkig getrouwd met Bianca. In 2011 zijn wij als familie ook getroffen door de ziekte kanker. Zowel mijn schoonmoeder als schoonvader kregen beiden de diagnose ... kanker. Mijn schoonmoeder heeft helaas de strijd verloren en is op 17 januari 2012 overleden. Haar te verliezen speelt nog steeds een grote rol binnen onze familie. Mijn schoonvader is in 2013 Gelukkig "schoonverklaard" en geniet van elke dag dat hem gegeven is. Joop ik hou van je en ben super trots op jou! Door de ziektes van onze schoonouders had mijn zwager Martin Elsendoorn eind 2011 het plan opgevat om een lange fietstocht te gaan fietsen en geld te genereren voor het KWF. Hier samen over pratende werd dit plan al snel zo "groot" dat een team van enthousiastelingen nodig was om dit evenement gestalte te geven.  De stichting Bike-4life.nl werd een feit en samen met een groep fantastische mensen mogen we inmiddels terugkijken op jaren met mooie evenementen en niet te vergeten prachtige opbrengsten voor KWF. Samen met het team Bike-4life.nl Sta ik ook dit jaar op tegen kanker! Graag tot ziens @ een volgend event van stichting Bike-4Life.nl
jacco

Jaco Zwiggelaar

Getrouwd met Jetske en samen hebben we 2 kinderen: Marlouk en Yorick. Ik ben jarenlang actief geweest bij voetbal vereniging Z.A.C. Mountainbiken en wielrennen doe ik sinds ik niet meer voetbal en vind het super om te doen. Daarnaast zet ik mij in voor Bike4life, ik ben er vanaf het begin bij betrokken en doe het met veel plezier ook omdat we een fantastisch team hebben,we helpen en vullen elkaar aan daar waar nodig. Maar dit alles doen we om de ziekte kanker terug te dringen! We kennen helaas allemaal wel iemand die kanker heeft of overleden is aan kanker…. Help kanker de wereld uit ! Samen staan we sterk dus fiets mee ! Zie je graag tijdens onze acties! Jaco Zwiggelaar
martin

Martin Hultink

Geboren en getogen in Zwolle. Bike-4life is mijn manier om wat tegen kanker te kunnen doen, ik kwam al vroeg in mijn leven in aanraking met deze verschrikkelijke ziekte toen mijn zus ” op 22 jarige leeftijd net moeder geworden van een dochter” de diagnose kreeg dat ze kanker had, toen een ongelijke strijd die ze moest strijden en verloor. Daarna zijn er te veel dierbaren door deze ziekte aan ons onttrokken, mijn vader, de opa’s en de oma’s en veel te jonge vrienden en vriendinnen en familieleden. 30 jaar geleden was de strijd nog ongelijk, maar nu anno 2017 staan we strijdvaardig tegenover deze ziekte en winnen steeds meer terrein, MAAR WE ZIJN ER NOG NIET, daarom bike4life met deze stichting ” waar allemaal gedreven vrienden van het eerste uur “ met maar één doel, zoveel mogelijk geld ophalen om deze ziekte te overwinnen, dat zijn we verplicht aan onze dierbaren die de strijd verloren hebben. Met vriendelijke groet Martin Hultink
Scroll naar boven