Een mooie en hechte vriendenclub waar een ieder op persoonlijk vlak in aanraking is gekomen met kanker.

Ontmoet team Bike-4life

Benieuwd wie we zijn en wat onze motivatie is om elk jaar een evenement te organiseren? Lees dan vooral verder.

martin-bike-4-life

Martin Elsendoorn
Ik ben geboren in Amsterdam in de koudste winter van de twintigste eeuw, de winter van 1963.

Via militaire dienst in 1983 in Zwolle terecht gekomen waarin ik Yvonne tijdens de carnaval ‘83 heb ontmoet. Ik heb Yvon en Zwolle in al die jaren niet meer los gelaten.

Samen hebben we 2 toppers van kinderen op de wereld gezet, Lindsey en Max. We zijn inmiddels trotse opa en oma van 5 geweldige kleinkinderen Jayden, Javier, Solenn, Mave en Zeth.

Ik heb in mij omgeving veel mensen getroffen zien worden door de ziekte kanker.

Het leed en het verdriet wat deze ziekte met zich meebrengt vind ik afschuwelijk en mens onterend.

Ik heb te veel mensen door deze ziekte zien wegvallen, van teamgenoten/vrienden/vriendinnen tot aan naaste familie.

Dit is afschuwelijk en zet je aan het denken.

Begin 2012 kon ik het na het overlijden van mij schoonmoeder aan deze ziekte het niet meer loslaten het had teveel bij me kapot gemaakt en ik besloot de handdoek op te pakken.

In dat jaar besloot ik te gaan fietsen naar de Oekraïne (Charkov) waar het EK voetbal werd gespeeld. Ik liet me sponsoren per etappe/km/doelpunt etc. dit om zoveel mogelijk geld op te halen.

Het smaakte naar meer het was niet genoeg, we besloten de stichting Bike-4life.nl op te richten om zo nog meer de strijd aan te gaan.

Samen met mijn zwager Peter en een aantal goede vrienden hebben we de stichting opgestart. Er kwam dat jaar nog een spinningmarathon bij en men bracht me met een vriendenfietstocht weg tot aan de grens.

Dat jaar 2012 was de stichting Bike-4life.nl een feit met een mooie eerste opbrengst welke naar KWF Zwolle is gegaan.

Door onderzoek en nieuwe behandelmethodes worden al mooie resultaten geboekt er groeit dus hoop aan de horizon maar we zijn er nog niet!

Daarom blijven we ons inzetten tegen deze ziekte! Of het nu voor onderzoek tegen kanker is of voor een inloophuis voor kankerpatiënten, het blijft harstikke nodig en daar blijf ik me voor inzetten.

Jij toch ook? Ik zie je graag op één van onze volgende evenementen.

peter

Peter van Keulen
Geboren en getogen in Zwolle. Vader van Nickey & Kaylee en gelukkig getrouwd met Bianca. In 2011 zijn wij als familie ook getroffen door de ziekte kanker. Zowel mijn schoonmoeder als schoonvader kregen beiden de diagnose ... kanker. Mijn schoonmoeder heeft helaas de strijd verloren en is op 17 januari 2012 overleden. Haar te verliezen speelt nog steeds een grote rol binnen onze familie. Mijn schoonvader is in 2013 gelukkig "schoonverklaard" en geniet van elke dag dat hem gegeven is. Joop ik hou van je en ben super trots op jou en ik Geniet van onze momenten samen! Door de ziektes van onze schoonouders had mijn zwager Martin Elsendoorn eind 2011 het plan opgevat om een lange fietstocht te gaan fietsen en geld te genereren voor het KWF. Hier samen over pratende werd dit plan al snel zo "groot" dat een team van enthousiastelingen nodig was om dit evenement gestalte te geven. De stichting Bike-4life.nl werd een feit en samen met een groep fantastische mensen mogen we inmiddels terugkijken op jaren met mooie evenementen en niet te vergeten prachtige opbrengsten die ingezet worden tegen De Strijd. Mijn vader is na een lange en zware ziekteperiode op 8 juli 2016 overleden aan de gevolgen van kanker. Door het overlijden van mijn vader ben ik nog gemotiveerder om samen mijn team Bike-4life.nl ook dit jaar op te staan tegen kanker! Graag tot ziens @ een volgend event van stichting Bike-4Life.nl #hetgaatomdemomenten

martin

Martin Hultink
abcdefg

jacco

Jaco Zwiggelaar
Geboren in Zwolle en getrouwd met Jetske en samen hebben we 2 kinderen: Marlouk en Yorick. Jarenlang gevoetbald bij voetbal vereniging Z.A.C. Mountainbiken doe ik graag sinds ik niet meer voetbal .

Ook ben ik actief bij Carnavals vereniging “De Eileuvers”  Daarnaast zet ik mij in voor Bike4life, ik ben er vanaf het begin bij betrokken en doe het met veel plezier ook omdat we een fantastisch team hebben,we helpen en vullen elkaar aan daar waar nodig. We organiseren regelmatig een Evenement om geld in te zamelen op een leuke manier. Maar dit alles doen we om de ziekte kanker terug te dringen! We kennen helaas allemaal wel iemand die kanker heeft of overleden is aan kanker…. Help kanker de wereld uit !  Zie je graag tijdens onze acties!

bike-banner-4

Wim Brink
Getrouwd met Marjan en samen hebben we 2 kinderen: Robin en Noëlle. Na mijn actieve waterpolo en
badminton periode ben ik in 2011 gaan fietsen, mooie lange tochten met of zonder overnachting. Super om te
doen en je komt op plekken waar je normaal niet zo snel heen zult gaan. Vanaf 2020 zet in mij in voor Bike4life,
een team die voor mensen met kanker het leven dragelijke willen maken. Ik wil samen met u een steen bijdragen om de ziekte, in zijn verschillende vormen, te bestrijden en alle mensen een hart onder de riem steken die hierdoor zijn getroffen Help ons, wij zien u graag op onze evenementen. Wim Brink.

bike-banner-4

Danny Bezuijen
Samen met Lindsey Elsendoorn (dochter van Martin E.). Samen hebben we twee kinderen; Solenn en Zeth.

Vanaf het begin betrokken bij Bike-4life.nl en sinds 2018 actief lid.

Nadat ik noodgedwongen met voetballen moest stoppen, heb ik eens geprobeerd om te gaan fietsen. Dit beviel zo goed, dat ik inmiddels actief ben op de racefiets en MTB.

Ik vind het mooi dat we met Bike-4life ieder jaar een ander kankergerelateerd doel mogen ondersteunen met een mooi geldbedrag. Daar zet ik mij graag voor in.
Ik zie je graag terug op één van onze eventmenten in de toekomst!

Team member worden?

Heb je zin om je ook in te zetten voor het goed doel? Neem dan contact op via info@bike-4life.nl of geef het aan tijdens één van onze evenementen.

Scroll naar top